Рибні котлети в хрусткій паніровці

Рибні котлети в хрусткій паніровці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготуємо котлетну суміш. Замочуємо хліб у молоці. Дамо йому трохи постояти, щоб хліб повністю розмокнув. Розтираємо хліб на дрібні крихти.

Додаємо розтертий хліб, яйце і сіль до рибного фаршу. Все добре перемішуємо до однорідності.

Наші котлети будемо обвалювати не як зазвичай у борошні або панірувальних сухарях, а в кукурудзяних пластівцях. Викладаємо пластівці в звичайний целофановий пакет.

Потім акуратно, щоб пакет не порвався, тиснемо пластівці до дрібних крихт.

Формуємо котлетки і обвалюють їх в кукурудзяних пластівцях.


Розігріваємо сковороду, додаємо рослинне масло, викладаємо котлети, обвалені в кукурудзяних пластівцях. Обсмажуємо з двох боків до золотистої скоринки. Час смаження близько 7-10 хвилин.

Готові котлети викладаємо в блюдо. Подавати такі котлети можна з будь-яким гарніром, овочами, салатом. А так само відмінно підійдуть для бутербродів. Приємного апетиту!