Готуємо фарш для наших котлеток, попередньо розморозивши його. Далі почистимо необхідні овочі і помиємо кріп.
Змішаємо разом з фаршем натертий картоплю на дрібній тертці, дрібно порізану цибулю, яйце і 2 чайних ложки солі.
Ретельно все перемішуємо і додаємо дрібно нарізаний кріп. І теж добре перемішуємо.
Далі візьмемо обробну дошку і трохи посипаємо висівками. Після змочуємо руки водою, і формуючи наші майбутні котлетки викладаємо їх на дошку. Зверху насипаємо висівки.
Після викладаємо їх на сковороду з розігрітим маслом і смажимо з кожного боку по 3 – 4 хвилини на слабкому вогні.
Готові котлетки подаємо до столу!