Рибні котлети з куркумою, чабром і коріандром

Рибні котлети з куркумою, чабром і коріандром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Котлети рибні з купленого бруска замороженої рибної м’якоті – з коріандром, куркумою і чабром – відмінно рішення, коли ніколи возитися з обробленням риби і в рази краще покупного рибного фаршу з суп

Інгредієнти

Шматки риби – 1 кг
Яйця – 2 шт.
Сіль – за смаком
Червоний перець – 1 ч. л.
Коріандр – 1 ч. л.
Чабер – 1 ч. л.
Куркума – 1 ч. л.

Як приготувати Рибні котлети з куркумою, чабром і коріандром

Зараз на ринках продаються такі бруски, зроблені з рибних шматочків, заморожені. Довго не наважувалася їх купити – думала якісь рибні відходи. Але за мене цю проблему вирішила свекруха – купи нам шматок і передавши. Ну що ж, треба щось готувати. Розморозивши, я переконалася, що це цілком пристойні шматки рибного м’яса. Так, трохи з кістками, але обрати їх не склало праці – кістки були великі. Вирішила для початку приготувати з них котлети.

Покроковий рецепт

1. Ось так виглядає наш куплений брусок з рибними шматками.

2. Брусок з рибним м’ясом розморозити, добре віджати рідину і перемолоти на м’ясорубці на фарш.


3. Додати 2 яйця, всі приправи, посолити за смаком і добре перемішати. Від куркуми фарш придбав гарний сонячний відтінок.

4. Розігріти сковороду з рослинним маслом. Сформувати руками котлетки (фарш вийшов прекрасний по консистенції – не розтікався і не прилипав до рук, так що руки не треба було змочувати водою) і викладаємо на сковороду. Накриваємо кришкою. Коли котлети зверху побіліли, перевертаємо на інший бік. Смажимо до легкої скоринки.


5. Ось такі красиві і смачні котлетки у нас вийшли.
П. С. Так що сміливо купуйте заморожені бруски риби – вони послужать вам відмінною основою для багатьох страв.