Фарш Муслін (Farce Mousseline) – це перекручений через м’ясорубку кілька разів фарш, з додаванням вершків і яєчних білків.
Інгредієнти
Філе риби – 500 г | |
Курячий білок – 2 шт. | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Приправа – 1-2 чайні ложки (для риби) | |
Вершки – 350 мл ( 20-35%) |
Муслін можна готувати з свинини, яловичини, курки, дичини або риби… З фаршу Муслін можна приготувати ніжні котлетки, галушки, рулети з різними начинками. На сьогодні пропоную вам покроковий рецепт приготування рибного фаршу Муслін.
Покроковий рецепт
Необхідні інгредієнти…
Філе риби охолодити. Охолоджену рибу двічі провернути через м’ясорубку.
Додати сіль, чорний мелений перець, приправу для риби і 2 білка, гарненько збити.
Продовжуючи збивати, невеликими порціями, влити холодні вершки. Всю процедуру можна проробити виделкою, але якщо у вас є блендер або кухонний комбайн, завдання спроститися.
Виходить ось такий легкий повітряний фарш «Муслін». Якщо ви хочете зробити фарш кольоровим, додайте подрібнений в блендері шпинат або помідори. Прянощі каррі і шафран дадуть жовтий колір.
Фарш Муслін готовий, далі використовуйте за призначенням.