Як приготувати Рибний салат з квасолею, горохом і паростками
Рибний салат – страва, багата фосфором. Влаштовуючи собі рибні дні обов’язково включіть в меню представлене блюдо. Для його приготування вам знадобиться наступний набір інгредієнтів:
Горбуша слабосолона – 200 грам;
консервована квасоля – 100 грам;
свіжий горох – 100 грам;
паростки квасолі – 20 грам;
спеції – за смаком;
оливкова олія – за смаком;
сік лимона – 1 столова ложка.
1. Горбушу наріжте тонкими смужками.
2. Змішайте в глибокому салатнику рибу, квасолю без соусу, горох і паростки.
3. Приготуйте заправку з оливкової олії, соку лимона і спецій.
4. Заправте салат заправкою.