Рис по-флотськи з перцем чилі і помідорами

Рис по-флотськи з перцем чилі і помідорами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рис по-флотськи з перцем чилі і помідорами

Інгредієнти

Рис – 150 гр.
Варене м’ясо – 400 гр.
Помідори – 4 шт.
Перець чилі – 1 шт.
Часник – 7-8 зубчиків
Цибуля – 2 шт.
Сіль – за смаком

Як приготувати Рис по-флотськи з перцем чилі і помідорами

Макарони по-флотськи – всім відоме і напевно багатьма улюблене блюдо з дитинства. Але сьогодні пропоную макарони замінити рисом, трошки збагатити смак додавши перець чилі і помідори. Відмінний варіант страви, коли залишається готове м’ясо, і вже набридло його їсти просто так. Хоча блюдо виходить дуже смачним, так що для нього можна і спеціально зварити шматок

Покроковий рецепт

1. Рис відварити до готовності в підсоленій воді.


2. Цибулю помити, очистити і нарізати кубиками. Обсмажити на рослинному маслі. Часник помити, очистити. Видавити часник лук.

3. Помідори також помити, нарізати кубиками. Додати в цибульно-часникову суміш.

4. М’ясо перемолоти на м’ясорубці. Якщо у Вас немає готового, відварити.

5. Додати до овочевої суміші і трохи загасити.

6. Готову суміш додати до рису і добре розмішати.

7. Подаємо до столу. Приємного апетиту!