Рис по-флотськи з перцем чилі і помідорами
Інгредієнти
Рис – 150 гр. | |
Варене м’ясо – 400 гр. | |
Помідори – 4 шт. | |
Перець чилі – 1 шт. | |
Часник – 7-8 зубчиків | |
Цибуля – 2 шт. | |
Сіль – за смаком |
Макарони по-флотськи – всім відоме і напевно багатьма улюблене блюдо з дитинства. Але сьогодні пропоную макарони замінити рисом, трошки збагатити смак додавши перець чилі і помідори. Відмінний варіант страви, коли залишається готове м’ясо, і вже набридло його їсти просто так. Хоча блюдо виходить дуже смачним, так що для нього можна і спеціально зварити шматок
Покроковий рецепт
1. Рис відварити до готовності в підсоленій воді.
2. Цибулю помити, очистити і нарізати кубиками. Обсмажити на рослинному маслі. Часник помити, очистити. Видавити часник лук.
3. Помідори також помити, нарізати кубиками. Додати в цибульно-часникову суміш.
4. М’ясо перемолоти на м’ясорубці. Якщо у Вас немає готового, відварити.
5. Додати до овочевої суміші і трохи загасити.
6. Готову суміш додати до рису і добре розмішати.
7. Подаємо до столу. Приємного апетиту!