Рис з креветками і овочами

Рис з креветками і овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Поставити каструлю з водою на вогонь. Відварити креветки, злити, остудити під холодною водою і почистити. На сковороді (сотейнику) на оливковій олії обсмажити дрібно порубаний лук.

Додати до цибулі порізані гриби. Поставити гаситься під кришкою.

Через 5 хвилин закинути овочі (я брала заморожену суміш лечо, можна будь-яку іншу за вибором)

У підсоленій воді поставити вариться рис, або зробити це заздалегідь (не дайте йому перетравиться, щоб він був розсипчастий). Я готую рис у кашеварке.

Очищену моркву (4шт) натерти на крупній тертці і покласти в сотейник, обсмажити до золотистого кольору.

У сотейник додати креветки. (Якщо хочете, щоб креветки були підсмажені, закиньте їх на самому початку разом з цибулею). Порізати дрібно зелень (кріп, петрушку) і засипати туди ж.

Висипати рис в сотейник. Додати соєвий соус, перемішати.Тушкуйте все 10-15 хвилин на слабкому вогні, щоб все промокло. І подавайте до столу!

Приємного апетиту!