Поставити каструлю з водою на вогонь. Відварити креветки, злити, остудити під холодною водою і почистити. На сковороді (сотейнику) на оливковій олії обсмажити дрібно порубаний лук.
Додати до цибулі порізані гриби. Поставити гаситься під кришкою.
Через 5 хвилин закинути овочі (я брала заморожену суміш лечо, можна будь-яку іншу за вибором)
У підсоленій воді поставити вариться рис, або зробити це заздалегідь (не дайте йому перетравиться, щоб він був розсипчастий). Я готую рис у кашеварке.
Очищену моркву (4шт) натерти на крупній тертці і покласти в сотейник, обсмажити до золотистого кольору.
У сотейник додати креветки. (Якщо хочете, щоб креветки були підсмажені, закиньте їх на самому початку разом з цибулею). Порізати дрібно зелень (кріп, петрушку) і засипати туди ж.
Висипати рис в сотейник. Додати соєвий соус, перемішати.Тушкуйте все 10-15 хвилин на слабкому вогні, щоб все промокло. І подавайте до столу!
Приємного апетиту!