Рецепт зовсім нескладний, дуже смачний, оригінальний. Страва сподобається як дітям, так і дорослим. Блюдо підійде навіть вегетаріанцям.
Інгредієнти
рис – 300 грам | |
часник – 2-3 зубчики | |
морква – 1 шт | |
перець – 1 шт | |
цибуля ріпчаста – 2 шт | |
шпинат – 300 грам | |
цвітна капуста – 300 грам | |
кабачок – 1 шт |
Думаєте про низькокалорійному блюді? Шукайте пісне страву? Рис з овочами – найкращий гарнір. До того ж він може виступити як самостійне блюдо.
Покроковий рецепт
Ріжемо всі овочі кубиками. У мене в рецепті 1 невеличка моркву і кабачок, 1 великий перець, 2 невеликі цибулини, шпинат і капуста. Всі кладемо в каструлю і ставимо на режим смаження.
У цей час обсмажуємо на сковороді рис до золотого кольору. Додаємо туди часник.
До обсмажених овочів додаємо рис. Доливаємо води як на звичайну варіння рису. Ставимо на мультиварці режим рис. Готується 30 хв. Додаємо спеції за смаком.
Час від часу підливаємо воду. Коли рис розварився, обм’як – він готовий.
Рис з овочами можна подавати до курки, риби. Приємного апетиту.