Рис зі свининою на сковороді

Рис зі свининою на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У запропонованому рецепті одним з основних інгредієнтів є рис. Можна використовувати рис будь-якої форми: круглий або длинозернистый. Особливої ролі форма в готовому страві не грає. Рис, як відомо, чудово сусідить з м’ясними продуктами. Що вже говорити про популярні рецепти плову! До речі, наше пропоноване блюдо схоже за принципом готування з пловом.

М’ясний інгредієнт у нашому рецепті – це м’якоть свинини. Спочатку свинина подрібнюється, а потім обсмажується на сковороді. Рис і свинина в страві доповнені морквою, цибулею, солодким болгарським перчиком. З спецій в рецепті використовується тільки сіль, але можна взяти за бажанням і інші приправи або спеції. Як вже було заявлено, рис зі свининою готується на сковороді. Слід взяти глибоку сковороду. Подробиці кожного кулінарного кроку описані в нижчеподаному рецепті. Бажаємо успіхів у готуванні!

Покроковий рецепт