Рис зі свининою на сковороді

Рис зі свининою на сковороді – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Розморожену м’якоть свинини нарізаємо на середнього розміру смужки. Можна подрібнити м’ясо кубиками. На сковороду вливаємо олію. Перш, ніж викласти на сковороду нарізку з свинини, чекаємо, поки масло оптимально нагріється. У гаряче масло перекладаємо м’ясні шматочки. На помірному вогні підсмажуємо їх до легкої рум’яної скоринки.

Поки свинячі шматочки підсмажуються, очищаємо овочі. Морквину для рису зі свининою нарізаємо тонкою соломкою. Можна і натерти морквину. Очищений ріпчаста цибуля дрібно рубаємо. Інгредієнти подрібнені переправляємо на сковороду до підсмажених шматочків м’яса.

Очищений від насіннєвої коробочки солодкий болгарський перець нарізаємо на маленькі смужки. Перекладаємо перчик до інгредієнтів на сковороду. Перемішуємо. Тушкуємо свинину з овочами хвилин 5-7, зменшивши вогонь.

Рис промиваємо, перекладаємо на сковороду до м’яса і овочів.

Інгредієнти на сковороді заливаємо кип’яченою водою. Вода повинна покрити рис на 2 см вище.

Не забуваємо приправити інгредієнти сіллю на своє уподобання. Накриваємо Сковороду кришкою. Варимо рис зі свининою та овочами на сковороді 20-25 хвилин до повної готовності рису і м’яса. В процесі пару раз інгредієнти перемішуємо.

Смачний рис зі свининою на сковороді готовий! Подачу готової страви можна урізноманітнити свіжою зеленню.

Приємної вам трапези!