Рисова каша

Рисова каша – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рисова крупа вже багато лідирує серед інших злаків, тому що практично немає рівних їй за поживністю, дешевизні, простоті і поєднанні з іншими продуктами. Її можна використовувати для приготування солоних, гострих і навіть солодких страв, так як смак у самого рису нейтральний.

У нашому рецепті буде використаний рис для приготування обалденной молочної каші з гарбузом.

Про користь гарбуза можна написати цілу книгу, що складається з кількох томів і як пощастило російським людям, що вона полюбила наші землі, радуючи щороку великим урожаєм. Незважаючи на те, що гарбуз низькокалорійний продукт, приблизно всього 23 ккал. у 100 р., вона сповнена вітамінів і інших важливих речовин. Ще у неї є здатність підвищувати настрій, а хіба не це необхідно з самого ранку перед початком довгого дня? Корисний сніданок може бути дуже смачним, потрібно всього лише підготувати: рис, молоко, трохи води, стиглий гарбуз, якісне вершкове масло, цукор і сіль.

Покроковий рецепт