Рисова каша

Рисова каша – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Невеликими кубиками ріжемо отчищенную від шкірки гарбуз, чим вона міцніша, тим дрібніше повинні бути шматочки, для того щоб швидше приготувалися і розварилися.

Заливаємо водою і починаємо готувати на середньому вогні 10-15 хвилин.

Рис промиваємо, краще це зробити в холодній воді кілька разів.

Всипаємо рис до гарбузі і продовжуємо готувати. Можна підвищити вогонь до максимального, але як тільки закипить потрібно відразу зменшити його. Коли рис майже приготувався, вливаємо молоко і залишаємо на плиті ще хвилин 5, солимо, сахарим, додаємо масло.

Рисову кашу можна подавати до столу зі сметаною, вершками або ягодами. Приємного сніданку!