Рисові кульки з куркою і грибами в соусі Теріякі

Рисові кульки з куркою і грибами в соусі Теріякі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рисові кульки стануть чудовою прикрасою вашого святкового столу. Приготувати таку страву зможе навіть починаюча господиня, а смак здивує навіть професійного кухаря!

Покроковий рецепт

Отже, для початку нам потрібно відварити один стакан рису, 1 ст. рису 3 ст. води).

Поки вариться рис, обсмажуємо порізане дрібними шматочками куряче філе, додаємо порізану цибулину. Трохи обсмажуємо, далі додаємо різані гриби. Тепер потрібно обсмажити м’ясо з грибами і цибулею до повної готування.
У цей час приготувати соус Тіріякі

Далі до м’яса та грибів додаємо соус і протушиваем на повільному вогні 5 хвилин.

Коли рис зварився, його потрібно добре остудити. Додати сіль, одне яйце і добре перемішати.

Порізати будь сир, який ви любите кубиками.



Тепер беремо трохи рису, ложем в серединку сир, скачуємо кульку і вмочаємо в яйце і панірувальні сухарі.

Акуратно викладаємо наші кульки з олія. Обсмажуємо з двох боків до утворення золотистої скоринки. Дістаємо з масла і кладемо на паперову серветку, щоб зайве масло пішло.

Тепер беремо 2-3 кульки, трохи м’яса з грибами, викладаємо на тарілку і наше блюдо готове до подачі. Приємного апетиту!