Рисовий гарнір з кропом

Рисовий гарнір з кропом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Готуємо необхідні продукти. Рис краще взяти дліннозерновой, він менше розварюється. Пропарений рис теж хороший, його потрібно промивати, можна відразу приступати до варіння.

2. У каструлю наливаємо велику кількість води, ставимо на вогонь, чекаємо закипання. Всипаємо рис. Солимо, варимо до готовності. Води повинно бути багато, так рис після приготування не буде злипатися, вийде розсипчастий гарнір.

3. Воду з рисом зливаємо через ситечко. Якщо гарнір виходить кашеобразным, додатково промиваємо його під прохолодною проточною водою.



4. В каструльці, де варився рис, розтоплюємо масло. Повертаємо рис в каструлю, засипаємо порізаною зеленню, присипаємо каррі. Акуратно перемішуємо, готуємо.