Різотто з яловичиною та прянощами

Різотто з яловичиною та прянощами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Гарнір з рису з м’ясом і овочами – ароматне і насичене у смаку страву до вечері.

Інгредієнти

Часник – 2 зубчики
Морква – 1 шт.
Рис – 1/2 чашки
Цибуля – 1 шт.
Яловичина – 150 г
Рослинне масло – опціонально
Спеції до рису – за смаком

Як приготувати Різотто з яловичиною та прянощами

Пряний рис з яловичиною та овочами – це ситний і смачний гарнір, який легко приготувати всього за півгодини. Блюдо просте в приготуванні і складається з доступних інгредієнтів. Важливо правильно обсмажувати рис і підбирати спеції, щоб страва мала виражений смак і розсипчасту структуру.

Покроковий рецепт

Очистити і промити овочі. М’ясо зачистити від плівок. Порубати кружечками моркву, подрібнити кубиком часник і яловичину.

Нашаткувати дрібними кубиками цибулину.

Обсмажити інгредієнти до золотистої скоринки на середньому вогні.

Всипати спеції. Це може бути кумін, кориця, пажитник або каррі. Також, можна додати фенхель, зерна сушеного кропу або корінь петрушки. Підсмажити спеції разом з іншими інгредієнтами.

Додати сухий рис. Підсмажити компонент протягом хвилини на маслі, після чого влити склянку бульйону або теплу воду. Гасити рис до м’якості.

Викласти на тарілку гарнір і подавати разом з м’ясними стравами, овочевими закусками та салатами.

Приємного апетиту!