Роли з фореллю і огірком

Роли з фореллю і огірком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Багато люблять роли, але не знають, як їх приготувати. Цей рецепт приготування простих ролів зі слабосоленої форелі і огірком.

Покроковий рецепт


Рис промиваємо холодною водою, замочуємо хвилин на 15. Варимо до готовності, промиваємо, зціджуємо воду, охолоджуємо.




На лист норі рівним тонким шаром накладаємо рис, перевертаємо вниз рисом, кладемо огірок тонкими брусочками, форель. Загортаємо рулет з допомогою пакета, добре притискаючи, щоб рол був щільним.


Насипаємо дрібно порізаний кріп, катаємо з нього рол, щоб зелень прилипла.





Ще на один аркуш кладемо рис тонким шаром, перевертаємо, на край кладемо огірок тонкими брусочками, щільно загортаємо рол, розрізаємо на порційні шматочки, зверху кладемо великі шматочки форелі.




Ще один лист кладемо на целофановий пакет, тонким шаром кладемо рис, але цього разу не перевертаємо, кладемо огірок і форель, загортаємо з допомогою пакета, притискаємо пальцями щільніше.




Розрізаємо порційно, укладаємо на тарілку, подаємо з соєвим соусом і маринованим імбиром.