Головку цибулі чистимо, розрізаємо на чверті, відокремлюємо шари цибулі. Болгарський перець (бажано різних кольорів) чиститься і нарізати півкільцями. Овочі обсмажуються на олії.
Розгорнутий лаваш змащують тонким шаром хумусом, викладаються обсмажені раніше овочі. На цьому етапі можна додати гострої приправи (за бажанням і смаком.
Ковбаска нарізають тонкою соломкою і рівномірно викласти на овочі.
Викладаються сири і зелень (із зелені петрушки і листя салату). Це наступний шар страви.
Лаваш туго згорнути в рулет і нарізати на шматочки. Викладається на велике плоске блюдо.
І останній етап… Зверху роли з лаваша посипаються кайенским перцем або іншими прянощами на ваш смак. Приємного апетиту і гарного дня.