Роли з млинців з бананом

Роли з млинців з бананом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Щодо тесту, можна використовувати власний рецепт, головне, щоб млинці були міцними, але при цьому еластичними.

Якщо вибір припав на даний рецепт, то тут все гранично просто: змішати всі сухі компоненти, додати збите яйце і обов’язково тепле молоко.

Одночасно з закладом тесту слід сильно нагріти сковороду, трохи (!) змастити її олією рослинним або вершковим – справа смаку) і по черзі спекти всі млинці.

Ще один момент: для прискорення процесу подальшого формування десерту, готові млинці краще укладати не «стопкою», а окремо, так вони швидше охолонуть, а начинка не розтечеться.

Далі, для формування страви, як і при приготуванні звичайних суші, слід взяти бамбуковий килимок, покривши зверху шаром харчової плівки. На килимок викладається блін, не дуже рясно, рівномірно по ньому розподіляється згущене молоко.

Ближче до краю майбутнього ролу викладається банан (заздалегідь вирівняний під конкретний млинець) і вкрай акуратно згорнути в рулет. Потім – в морозилку до застигання.

Після чого залишається лише нарізати на порційні шматочки, які потім обвалюються в кунжуті і поливаються розтопленим шоколадом. (Але це за бажанням. Я так не робила, так як мої не люблять кунжут).

За смаком тарілку перед подачею можна прикрасити листочками м’яти, ягодами малини або полуниці.