Рожева капуста

Рожева капуста – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Підготовка продуктів для маринованой капустки займе кілька хвилин.
Вибираємо капусту. Вона повинна бути щільна, чиста. Капусту нарізаємо на кубики приблизно 4 на 4 див.






Буряки я ріжу крупною соломкою, але можна і натерти на тертці. Якщо людина не дуже любить буряк, то великий шматочок можна прибрати, а якщо вона натерта, то не дуже зручно це зробити.
Часник ріжемо навпіл . Кладемо на дно капусту, потім шар буряка з часником. Повторюємо процес, поки не закінчиться місце в чаші. Останній шар лавровий лист і перцем чорний.





Переходимо до маринаду. На 1 літр води потрібно додати 150 мл оцту, 3 ст. л солі і 3 ст. л цукру. Все перемішуємо і доводимо до кипіння. Заливаємо капусту маринадом і накриваємо кришкою.
Завдяки гарячої заливки маринування відбувається набагато швидше.




Через годину страва готова. Для зберігання перставьте остигнула капусту в маринаді в холодне місце і насолоджуйтеся неповторним смаком хрусткого овоча.
ПРИЄМНОГО АПЕТИТУ!!!!