Супи не завжди є найулюбленішими стравами, але не цей! Насичений квасолевий суп з копченою куркою закохати в себе з першої ложки.
Покроковий рецепт
Нам знадобиться 2,5 літра готового курячого бульйону.
У киплячий бульйон закидаємо 200 г рожевої квасолі, яку попередньо потрібно було замочити на ніч у воді. Даємо їй гарненько проваритися, майже до готовності. Це займе близько години.
Додамо в бульйон з квасолею нарізаний на не дуже дрібні шматочки картоплю.
Туди ж через 20 хвилин додаємо натерту на крупній тертці моркву.
Коли інгредієнти дійшли до готовності, нам потрібно влити півлітра томата з перцем. І посолити (1,5 ч. л.).
Доповнюємо копченими крильцями. Кидаємо цілком. Вони додадуть супу приємний копчений аромат.
Подрібнюємо суміш трьох перців (чорний, білий, рожевий) на млині (половину чайної ложки) і часник з допомогою чесночницы (5 зубчиків).
Дрібно нарізаємо пару гілочок кропу і висипаємо вже в готовий суп.
При подачі додаємо нарізані на кружечки копчені чилі-ковбаски.