Рожевий суп з квасолею, копченою куркою і чилі-ковбасками

Рожевий суп з квасолею, копченою куркою і чилі-ковбасками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Супи не завжди є найулюбленішими стравами, але не цей! Насичений квасолевий суп з копченою куркою закохати в себе з першої ложки.

Покроковий рецепт

Нам знадобиться 2,5 літра готового курячого бульйону.

У киплячий бульйон закидаємо 200 г рожевої квасолі, яку попередньо потрібно було замочити на ніч у воді. Даємо їй гарненько проваритися, майже до готовності. Це займе близько години.

Додамо в бульйон з квасолею нарізаний на не дуже дрібні шматочки картоплю.

Туди ж через 20 хвилин додаємо натерту на крупній тертці моркву.

Коли інгредієнти дійшли до готовності, нам потрібно влити півлітра томата з перцем. І посолити (1,5 ч. л.).

Доповнюємо копченими крильцями. Кидаємо цілком. Вони додадуть супу приємний копчений аромат.


Подрібнюємо суміш трьох перців (чорний, білий, рожевий) на млині (половину чайної ложки) і часник з допомогою чесночницы (5 зубчиків).

Дрібно нарізаємо пару гілочок кропу і висипаємо вже в готовий суп.

При подачі додаємо нарізані на кружечки копчені чилі-ковбаски.