Розсольник на зиму з перловою крупою

Розсольник на зиму з перловою крупою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Помідори і цибулю краще нарізати кубиками. Моркву натерти на тертці. Огірки порізати півкільцями або смужками.

Скласти всі овочі і набряклу перлову крупу в алюмінієву каструлю, заправити олією і варити півгодини, після закипання. За п’ять хвилин до закінчення варіння додати перець, сіль і лавровий лист. Виходить ось така “збірна солянка”. Перед самим закриттям в банки, додати в каструлю оцтову есенцію 70%.

Гарячий суп розкласти в стерильні банки і закатати. Щоб банки повільніше охолоджувались їх потрібно загорнути, щоб зберегти тепло, наприклад стару куртку або ковдру, кришками вниз. Після охолодження перенесіть банки з розсольником у прохолодне місце.

Щоб приготувати суп – суп з банки просто додайте суміш в будь-м’ясний бульйон з картоплею і смачний супчик готовий. Заправу для розсольника можна їсти і в холодному вигляді, в якості холодної закуски.