1,5 години і на столі свіжий розсольник
Інгредієнти
М’ясо – 200гр порізати на шматочки | |
Цибуля – 1шт порізати кубиками | |
Морква – 1ш т потерти | |
Солоні огірки – 3-4шт потерти | |
Картопля – 4шт | |
Вода – 2,5-3литра | |
Томатна паста – 1 год.л |
Займає не багато часу. Розсольник виходить як із печі
Покроковий рецепт
Знадобляться такі продукти : М’ясо, цибулю, моркву, солені огірки, томатна паста (можна використовувати один помідор), рис і картоплю.
М’ясо обсмажити в мультиварці на режимі “смаження” сім хвилин. Додати цибулю обсмажити пару хвилин, потім додати моркву, смажити ще пару хвилин. В кінці додати терті солоні огірки. Все разом ще смажимо 3-4 хвилини, додаємо трохи томатної пасти. 1 хвилинка і відключаємо режим “смаження”.
Далі додаємо, добре промитий рис, не крупно порізану картоплю, і наливаємо 2,5-3 літра води. Солимо, додаємо лавровий лист і ставимо на режим “випічка” на 55 хвилин (у мене мультиварка-скороварка Moulinexс).
Далі додаємо, добре промитий рис, не крупно порізану картоплю, і наливаємо 2,5-3 літра води. Солимо, додаємо лавровий лист і ставимо на режим “випічка” на 55 хвилин (у мене мультиварка-скороварка Moulinexс). Через 55 хвилин у вас вийде смачний, ароматний суп. Перед подачею дайте йому настоятися.