1,5 години і на столі свіжий розсольник

Інгредієнти
| М’ясо – 200гр порізати на шматочки | |
| Цибуля – 1шт порізати кубиками | |
| Морква – 1ш т потерти | |
| Солоні огірки – 3-4шт потерти | |
| Картопля – 4шт | |
| Вода – 2,5-3литра | |
| Томатна паста – 1 год.л | 
Займає не багато часу. Розсольник виходить як із печі
Покроковий рецепт

                
                
Знадобляться такі продукти : М’ясо, цибулю, моркву, солені огірки, томатна паста (можна використовувати один помідор), рис і картоплю.

М’ясо обсмажити в мультиварці на режимі “смаження” сім хвилин. Додати цибулю обсмажити пару хвилин, потім додати моркву, смажити ще пару хвилин. В кінці додати терті солоні огірки. Все разом ще смажимо 3-4 хвилини, додаємо трохи томатної пасти. 1 хвилинка і відключаємо режим “смаження”.

Далі додаємо, добре промитий рис, не крупно порізану картоплю, і наливаємо 2,5-3 літра води. Солимо, додаємо лавровий лист і ставимо на режим “випічка” на 55 хвилин (у мене мультиварка-скороварка Moulinexс).

Далі додаємо, добре промитий рис, не крупно порізану картоплю, і наливаємо 2,5-3 літра води. Солимо, додаємо лавровий лист і ставимо на режим “випічка” на 55 хвилин (у мене мультиварка-скороварка Moulinexс). Через 55 хвилин у вас вийде смачний, ароматний суп. Перед подачею дайте йому настоятися.

 
             
             
             
             
             
             
             
             
             
             
            