Рубані битки з зеленню

Рубані битки з зеленню – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Куряче філе ріжемо на дрібні кубики. Для полегшення цієї задачі, філе необхідно трохи заморозити.

Додаємо до філе яйце, сіль, перець, молоко, зелень і часник. Зелень ріжемо не дуже дрібно, що не пустила сік і наші битки не стали зеленого кольору. Часник тремо на тертці. Добре вимішуємо.


Додаємо борошно і ще раз перемішуємо фарш.


На розігріту сковорідку з олією викладаємо ложкою невеликі порції фаршу і придавлюємо створюючи форму оладок або битків. Обсмажуємо з двох сторін по 3-4 хвилини до золотистого кольору.

Подаємо до столу з будь-яким гарніром і соусом.
Приємного апетиту!