Рубані котлети з зеленню і цибулею

Рубані котлети з зеленню і цибулею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Подрібнити курячі стегна на дрібні кубики.

Нашаткувати дрібним кубиком цибулини і додати овочі до м’яса.

Подрібнити петрушку або іншу улюблену зелень і додати у фарш. Можна використовувати свіжий чебрець, розмарин, кінзу або кріп.

Всипати крохмаль.

Вбити одне яйце.

Додати майонез або сметанний соус. Перемішати масу і довести до смаку. Відправити в холодильник на чверть години. А найкраще – залишити масу настоюватися на всю ніч.

Викласти масу ложкою на розігріту сковорідку і обсмажити котлетки з двох сторін на мінімальному вогні.

Подавати закуску гарячою з улюбленим соусом.

Приємного апетиту!