Рулет з червоною рибою в лаваші на закуску

Рулет з червоною рибою в лаваші на закуску – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку потрібно розстелити лаваш на стіл і розпрямити його.


Взяти плавлений сир, розрізати його на шматочки і покласти на всю поверхню лаваша. Взяти ложку і розмазати весь сир по всьому периметру лаваша.

Очистити рибу від шкіри і кісток і розрізати на маленькі шматки. Розкласти рибу по всьому лавашу акуратно.

Взяти листя салату і розкласти на підготовлений лаваш з рибою. Листя салату можна покласти поперек лаваша. Можна покласти на весь лаваш. Листя салату можна замінити будь-якою зеленню. Тоді це буде набагато корисніше і рулет не буде сухим.


Намазати майонез по периметру лаваша і тільки поперек. Можна замість майонезу використовувати йогурт, сметану або будь соус за Вашим бажанням. Акуратно згорнути лаваші в рулет, постійно тримати внатяжку, щоб рулет був без порожнього простору. Розрізати рулет навпіл і дати настоятися мінімум 1 годину. Потім рулет можна їсти в такому вигляді, або ж зробити з неї закуску і нарізати вздовж, як роли. Приємного апетиту.