Гарний і цікавий.
Інгредієнти
Фарш – 300 г (свиноговяжего) | |
Білий хліб – 1 окраєць | |
Яйця курячі – 1 шт. | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка | |
Гриби – 300 г | |
Шпинат – 100 г | |
Сіль – за смаком | |
Суміш перців – за смаком |
Цей рулет гарний як гарячим, так і холодним, як на сніданок, так і на обід або вечерю. Виходить щось у вигляді зраз, але з новою оригінальною подачею.
Покроковий рецепт
Окраєць білого хліба вимочити в молоці.
Цибулю почистити, розрізати на чверті. Покласти в блендер з вимоченим хлібом. Збити до пюреподібного кашки.
Фарш викласти в глибоку миску. Додати приготовану вище суміш, яйце. Посолити, поперчити за смаком. Гарненько перемішати руками.
5 грибів тонко нарізати так, щоб було видно форму гриба (див. фото). Інші гриби нарізати кубиками, злегка пропассировать на сковороді.
На столі розстелити харчову плівку. Розкласти на неї тонко нарізані гриби.
Зверху розстелити полотно фаршу (прямокутником).
Потім по всій площі – шпинату.
Далі, шар пасерованих грибів.
Все це скачати в рулет, защипывая краю, при цьому допомагаючи плівкою. Акуратно відокремити плівку від рулету і викласти рулет на деко швом вниз. На деко попередньо краще постелити лист пергаментного паперу.
Запікати рулет в заздалегідь розігрітій духовці 30 хвилин при температурі 200 С, накривши зверху папером для випічки (інакше пригорить). Вийде ось така краса.
Рулету 10 хвилин дати відпочити. Потім нарізати. Прекрасно підійде і на закуску холодним, і як основне гаряче блюдо. Приємного Вам!