.
Інгредієнти
Фарш – 200-300 г (свиноговяжего) | |
Білий хліб – 1 окраєць | |
Цибуля ріпчаста – 1/2 головки | |
Яйця курячі – 1 шт. (сире, для фаршу) | |
Яйця курячі – 1-2 шт. (варених, для начинки) | |
Морква – 1 шт. (варена) | |
Сіль – за смаком | |
Спеції – за смаком |
Чудова закуска піде як на кожен день, так і на день народження, Новий рік, дитяче свято! Блюдо смачно і гарячим, і холодним!
Покроковий рецепт
Окраєць білого хліба вимочити в молоці.
Цибулю почистити, розрізати на чверті. Покласти в блендер з вимоченим хлібом. Збити до пюреподібного кашки.
Фарш викласти в глибоку миску. Додати приготовану вище суміш, яйце. Посолити, поперчити за смаком. Гарненько перемішати руками.
Яйця і варену моркву натерти на дрібній тертці.
Обернути харчовою плівкою килимок для суші (можна і без килимка, але з ним буде набагато зручніше).
Викласти на плівку рівним шаром фарш у вигляді прямокутника (товщина повинна бути десь 1,5 см).
Потім викласти на всю площу фаршу моркву. Посолити, посипати спеціями (на смак).
Посередині викласти в ряд терті яйця.
Згорнути Рулет, защипывая краю, допомагаючи килимком і плівкою. Акуратно відокремити плівку від рулету і викласти рулет на деко швом вниз. На деко попередньо постеліть лист пергаментного паперу.
Запікати в духовці 20-30 хвилин при температурі 200 градусів. При запіканні рулет краще накрити зверху папером або фольгою.
Дістати рулет, дати йому відстоятися 10 хвилин. Нарізати на шматочки. Подавати до столу.