М’ясний рулет з яловичини з ананасом виходить оксамитовим на смак. М’ясо, запечене по цьому рецепту можна подавати і в будні дні до щільного обіду, і до святкового столу.
Покроковий рецепт
Тонкими смужками нарізати яловичу вирізку.
М’ясо злегка відбити з 2-х сторін.
Приготувати маринад. Змішати соєвий соус, олію, дрібно рубаний часник, сік лимонів.
Відбите м’ясо замаринувати (не менше 1 години).
Гуртки консервованого ананаса розрізати на 3 частини. Шматочок ананаса викласти на м’ясо.
Звернути в рулетик і закріпити дерев’яною шпажкою (зубочисткою).
Рулетики перекласти в пакет для запікання. Запікати в розігрітій духовці до 200 З 50-60 хвилин (залежно від розмірів рулетів).
Подавати до столу з соусом до м’яса. Приємного апетиту!