Дуже оригінальне, цікаве блюдо, яке прикрасить ваш стіл.
Інгредієнти
свинина м’якоть – 500 – 600 г | |
морква, спаржа – для начинки | |
сіль, перець – за смаком | |
рослинне масло – для смаження |
Вимагає мінімум продуктів, достатньо просто готується, хіба що доведеться трохи повозитися при отбивании м’яса.
Продукти для рулетиків:
свиняча м’якоть 500-600 г
морква,спаржа 400-500 г
сіль
перець
рослинна олія
Покроковий рецепт
Свинину порізати на невеликі пластинки вздовж волокон, ретельно відбити. Відбивні повинні вийти дуже тоненькими, щоб при смаженні не розгорнулися. Злегка підсолити їх.
Почистити моркву, підготувати спаржу. Обсмажити овочі на олії до рум’яності.Викласти на свинячі відбивні моркву і спаржу, загорнути рулетиками.
Нагріти в глибокій сковороді олію. Опустити в масло м’ясні рулетики швом вниз. Обсмажити до рум’яної скоринки, поступово перевертаючи, щоб рулетики були рівномірно просмажені з усіх боків.
Після приготування можна порізати свинячі рулетики на кілька частин. Подати до столу в гарячому вигляді. На гарнір можна приготувати відварний рис з смаженими грибочками.