Рулетики з кабачків, фаршировані куркою і сиром

Рулетики з кабачків, фаршировані куркою і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Почати потрібно з кабачків. Їх необхідно ретельно помити, нарізати тоненькими смужками приблизно в половину сантиметра.

Після цього потрібно взяти деко і папір для випічки. Перше застелити другим і акуратно розташувати на цьому попередньо приготовані кабачки. Далі в хід вступає оливкова олія. Варто змастити кабачки їм і додати спеції за смаком. Це може бути просто сіль або перець. Для любителів більш гострого меню – червоний гострий перець, яким не всім припаде до душі. Важливо пам’ятати, що додати спеції потрібно обов’язково, так як без них страва вийде прісним і вкрай несмачним.

Духовка розігрівається до ста вісімдесяти градусів, після чого в неї поміщається майбутнє смачне блюдо. Час – приблизно п’ять-сім хвилин.

Не потрібно перепекать кабачки. Їм просто необхідно зрадити ніжності, м’якості і відчуття «танення в роті». Що ж, за цей час можна послухати улюблену пісню, подивитися коротке відео або скетч, а також просто відпочити від всіх турбот.

Необхідно перейти до другої, але не менш важливою частині, яка становить дане блюдо – курячого філе. Його потрібно нарізати тоненькими смужками. Після цього доведеться докласти трохи зусиль, і, чуйний, відбити отримані шматочки.

З холодильника можна дістати тертий або плавлений сир і посипати їм шматки курячого філе. Потім додати базилік для більшого аромату і пряного смаку, додати соус. Він може бути на будь-який смак. Можна приготувати соус з паприки. Він як не можна, до речі, підійде до цієї страви і доповнить його.

Здається, пора діставати вже готові кабачки з духовки. Вони повинні дуже приємно пахнути і покритися легким рум’янцем. Але немає часу ними милуватися. Необхідно зробити з кабачків і курячого філе смачне блюдо.

Кладемо на пласт кабачка начинку і скручуємо в рулетик. Для того, щоб дана конструкція довго тримала форму і не розвалювалася, можна використовувати шпажки. Підійдуть самі звичайні. Після того, як все готово, необхідно розкласти фаршировані рулетики з кабачків в вогнетривке блюдо і відправити в духовку на п’ятнадцять хвилин з температурою сто вісімдесят градусів.

Через п’ятнадцять хвилин дістати рулетки. Викласти на них трохи томатної пасти (кількість вже за бажанням і за смаком кожного). Присипати все щедро тертим сиром і запікати ще десять хвилин.

Найскладнішим з усього, напевно, буде трохи потерпіти, так як запах цього делікатесу не залишить байдужим нікого з гурманів. Після того, як час пройде, рулетики потрібно витягнути і розкласти на тарілки. Блюдо підійде для сімейної вечері або самотнього, але надзвичайно поживне обіду або перекусу без шкоди для здоров’я або фігури.