Рулет з тортильї з шинкою, крашанками та огірком – відмінна закуска на день народження! Якщо ви ніколи не готували її, то настійно раджу! Ми готували її в перший раз, і я в повному захваті!
Інгредієнти
Тортилья – 1 упаковка (4 шт.) | |
Шинка – 200 грам | |
Огірок свіжий – 1 шт. | |
Сир – 150 грам | |
Яйця – 4 шт. | |
Зелень – 50 грам або на розсуд | |
Часник – 2 зубчики | |
Майонез – 100 грам *приблизно | |
Сіль, перець – за смаком |
Насправді, потрібно відзначити, що рулетики з тортилії – універсальна страва. Рулети можна готувати не тільки з шинкою, але і з крабовими паличками. І взагалі, використовувати різну начинку. Таким чином, цей простий рецепт рулету з тортильї з шинкою, яйцями і огірком можна взяти за основу для багатьох інших закусок. Тут потрібна тільки ваша винахідливість.
В якості начинки можна використовувати рибу, відварне м’ясо, гриби. Якщо ви не вживаєте майонез, його можна замінити сметаною, сирним сиром або іншим улюбленим соусом.
Також можна приготувати солодкий рулет з фруктовою або ягідною начинкою. У кулінарній справі не потрібно боятися експериментів. Удачі!
Покроковий рецепт
На великій тертці натираємо сир. Паралельно ставимо варитися яйця (круто).
Шинку і огірок нарізаємо невеликими кубиками.
Зелень промиваємо під проточною водою, просушуємо і дрібно рубаємо.
В одній мисці змішуємо тертий сир, подрібнені яйця, шинку, огірочки. В іншій мисці змішуємо майонез і січену зелень. Додамо до “намазке” дрібно нарізаний часник, сіль і перець.
Розкладаємо на поверхні тортилью і повністю змащуємо ароматною майонезній намазкой.
Зверху викладаємо суміш з шинки, огірка, яєць і сиру.
Загортаємо тортилью в дуже тугий рулет.
Рулет загорнути харчовою плівкою і відправляємо в холодильник на 30 хвилин або більше. Чим довше він лежить в холодильнику, тим краще. Саме те – залишити його в холодильнику на цілу ніч. Потім дістаємо рулет, знімаємо плівку і нарізаємо на шматочки. Подаємо до столу. Приємного апетиту!