Коли не знаєш куди застосувати рульку цей рецепт прийде на виручку. Простий у приготуванні і смачненький.
Покроковий рецепт
Перевіряємо шкуру на наявність волосків, видаляємо в разі знахідки. Під струменем води з крана якісно промиваємо.
Видаляємо з лушпиння часнику. Раздавливаем його, прибираємо серцевиною (щоб прибрати гіркоту) і рубаємо дрібно-дрібно. Хто хоче може натерти або вдатися до чеснокодавилке.
Ретельно присмачую рульку спеціями і сіллю з часником.
Переміщаємо обмащений рульку в рукав для запікання. Зав’язуємо його. Духова шафа на 200 градусів включаємо і гомілку всередину відправляємо. Через пів годинки рукав потрібно проткнути, для виходу повітря.
Через 1,5 години готування робимо надріз в рукаві і на 5 хвилинок залишаємо до освіти золотинки.
Нарізаємо на шматочки, подаємо до столу. За бажанням бутербродики можна зробити, а можна з гарніром або овочевим салатом.
Приємного апетиту.