Румяна курочка з картоплею

Румяна курочка з картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Картопля й курка – найбільш поширене поєднання продуктів в нашій країні. Це і не дивно. Курка, крім того, що це найдешевше м’ясо, воно так само дуже корисно. Курка – дієтичний продукт. У ньому багато білка і калорій менше ніж у червоному м’ясі. Крім цього в м’ясі містяться залізо. Картопля, так само як і курка, один з найбільш доступних овочів. У ньому міститься багато калію, фосфору, заліза.

Картопля з куркою – дуже смачне і ситне поєднання. Ці продукти чудово піддаються будь-термічній обробці. Для того що б блюдо вийшло не тільки смачно, але і корисно, потрібно правильно вибрати спосіб приготування.

Для того що б курочка з картоплею вийшла смачною і корисною, ми її запечемо.

Покроковий рецепт