Салат із корейської моркви з горохом, приправлений кінзою, паприкою і кмином – незвичайна, але смачна комбінація.
Інгредієнти
горох нут (сирої) – 1 частина | |
корейська морква – 2 частини | |
кінза – кілька гілочок | |
паприка – за смаком | |
кмин – за смаком | |
мигдаль – кілька штук | |
масло – для заправки салату |
Для отримання більш солодкого і цікавого смаку спробуйте додати родзинки, мед і корицю.
Час готування зазначено обліку часу варіння гороху.
Покроковий рецепт
Горох нут замочують на кілька годин, потім відварюють до готовності в злегка підсоленій воді.
Варений горох і корейську моркву змішують в одній чаші і збризкують лимонним соком.
Додають рубану кинзу, за смаком паприку і кмин. Заправляють салат олією. Все добре перемішують. При необхідності солять.
Горішки мигдалю обсмажують на сухій сковороді, подрібнюють і додають в салат.
Для більш насиченого солодкого смаку можна додати родзинки, мед і корицю. Приємного апетиту!