Салат із моркви і яблука з цитрусовою заправкою

Салат із моркви і яблука з цитрусовою заправкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Морквину промивають, очищають, натирають, використовуючи тертку.

2. У яблук видаляють серцевину і натирають на тертці.

3. Лимонний і апельсиновий сік змішують, додають терту цедру лимона. За смаком додати сіль і цукор. В оригінальному рецепті є цукор. Але я вважаю, що в цьому салаті зайвий цукор. Якщо ви хочете, щоб салат був солодший, краще використовувати більш солодке яблуко.

4. Яблуко перемішують з морквою, додавши сушену смородину. Заправляють салат цитрусовим соусом. Гарненько перемішують.

5. Залишається перекласти салат в красиве блюдо і прикрасити готовий салат перед подачею до столу.