.
Інгредієнти
Гарбуз – 30 г | |
Болгарський перець – 1/2 шт. (червоний) | |
Болгарський перець – 1/2 шт. (жовтий) | |
Салат-мікс – 1 велика жменя (листя салату, корна або інші трави) | |
Соус “Песто” – 1 десертна ложка | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Горіхи кешью – 1 десертна ложка | |
Рослинна олія – 1 столова ложка |
Кількість інгредієнтів розрахована на 1 порцію.
Покроковий рецепт
Гарбуз очистити від шкірки, видалити насіння, нарізати довгими скибочками. Болгарський перець (для яскравості я взяла жовтий і червоний) помити, видалити плодоніжки і насіння, нарізати великими шматками. Овочі перекласти в вогнетривке блюдо і запекти в духовці до готовності при температурі 160 градусів. Приблизний час запікання 10 – 15 хвилин.
Запечений перець відразу перекласти в поліетиленовий пакет, загорнути, відкласти на 10 хвилин. Потім пакет розгорнути, болгарський перець витягнути, зняти з нього шкірку. Нарізати перець великими шматочками.
Листя салату латук і корна помити під проточною холодною водою, обсушити на рушнику. Потім підготовлений салат викласти на плоске блюдо. На салат викласти запечену гарбуз і болгарський перець.
Салат з гарбузом посолити і поперчити за смаком. Заправити салат з гарбуза соусом песто і злегка збризнути олією. Присипати овочевий салат горішкам кешью. Салат із запеченою гарбузом і болгарським перцем готовий! Можна подавати до столу. Приємного апетиту!