Нам знадобиться одна велика зелена редька або дві невеликі. Редьку вимити, очистити від шкірки, нарізати брусочками. Посолити і поперчити (у мене суміш перців).
Цибулю і моркву очистити, сполоснути і нарізати – брусочками моркву, цибулю півкільцями або четвертинками кілець.
На сковороді обсмажити цибулю і моркву на рослинній олії до рум’яності. В кінці додати половину чайної ложки цукру і карамелізувати овочі.
Прямо з вогню перевалюємо з сковороди киплячі овочі на блюдо з редькою.
Накриваємо блюдо кришкою і залишаємо до повного охолодження.
Після того, як наша заготовка для салату охолола, додаємо банку консервованого зеленого горошку, попередньо злив з нього воду. Нарізаємо і додаємо великий пучок улюбленої зелені (у мене кріп, петрушка і зелений базилік).
Акуратно перемішуємо салат, пробуємо, при необхідності підсолюємо. Ніяка додаткова заправка йому не потрібно. Мені здається, він стає ще смачніше, якщо постоїть пару годин в холодильнику і всі інгредієнти “подружаться” між собою. Приємного апетиту!