Салат «Монпарнас»

Салат «Монпарнас» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Нарізати ковбасу квадратиками

Нарізати сир квадратиками

Квасоля відкрити, викласти в друшляк, промити холодною водою. Можна використовувати свіжозвареним квасоля. Для цього слід замочити квасолю на ніч (дати набрякнути), відварити в підсоленій воді до готовності, остудити, добре промити в холодній воді.

Помідори нарізати півкільцями

Все з’єднати, змішати, заправити майонезом. Дати настоятися протягом 10-20 хвилин. Зверху за бажанням викласти сухарики. Подавати відразу ж, щоб сухарики не розмокли. Салат не солять, так як сир, ковбаса, майонез і сухарики самі по собі досить солоні.