Салат на швидку руку з пекінської капусти і ковбаски

Салат на швидку руку з пекінської капусти і ковбаски – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Щоб приготувати смачний салат, необов’язково використовувати дорогі продукти і складні поєднання. Цей салат дуже смачний і легкий.

Покроковий рецепт

Яйця необхідно поставити і варити на повільному вогні. Після закипання воду варто варити протягом 10 хвилин, щоб отримати яйця в круту. Поки яйця варяться, приступаємо підготовці інших інгредієнтів.

Пекінську капусту необхідно промити в проточній воді і дрібно нашаткувати.

Варену ковбасу необхідно нарізати на дрібні кубики. Чим більше ковбаси, тим смачніше.

До пекінської капусти додати шматочки вареної ковбаси. Пропустити часник через прес. Додати до ковбаси і капусті.
Яйця вийняти з води і опустити в холодну воду до повного охолодження, попередньо обстукавши їх. Щоб яйця захололи швидше потрібно періодично зливати воду і наливати холодну.

Плавлений сир потерти на крупній тертці, можна і на дрібній. Все залежить від смакових уподобань. Сирок я використовую звичайний, за типом “Дружби”.

Охолоджені яйця очистити і натерти на крупній тертці. Я тру на тертці для швидкості, можна нарізати кубиками або пропустити через яйцерезку.

Заправити майонезом, поперчити за смаком і все ретельно перемішати, при необхідності посолити. Приємного апетиту!