Цибулю дрібно нарізати. Можна залити його окропом і залишити на 5-7 хвилин, потім воду злити.
Огірок свіжий дрібно нашаткувати кубиками.
Огірки солоні так само дрібно нашаткувати кубиками.
Варені картоплю і моркву нарізати кубиками.
Варені яйця дрібно покришити. (один жовток залишити для прикраси).
Варену ковбасу нарізати невеликими кубиками.
Всі інгредієнти перемішати в мисці. Салат підсолити і додати майонез.
Мій варіант подачі: Салат прикрасити дрібно рубаним кропом. Зверху посипати «пилок» – жовток. З цілих оливок зробити бджілкам голови. Тіло зробити з порізаних на колечка оливок і маслин. Крильця вирізати з ріпчастої цибулі. Приємного апетиту!