Салат Олівє класичний з ковбасою

Салат Олівє класичний з ковбасою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цибулю дрібно нарізати. Можна залити його окропом і залишити на 5-7 хвилин, потім воду злити.

Огірок свіжий дрібно нашаткувати кубиками.

Огірки солоні так само дрібно нашаткувати кубиками.

Варені картоплю і моркву нарізати кубиками.

Варені яйця дрібно покришити. (один жовток залишити для прикраси).

Варену ковбасу нарізати невеликими кубиками.

Всі інгредієнти перемішати в мисці. Салат підсолити і додати майонез.

Мій варіант подачі: Салат прикрасити дрібно рубаним кропом. Зверху посипати «пилок» – жовток. З цілих оливок зробити бджілкам голови. Тіло зробити з порізаних на колечка оливок і маслин. Крильця вирізати з ріпчастої цибулі. Приємного апетиту!