Салат “Пасхальне яйце” прикрасить ваш святковий великодній стіл!
Інгредієнти
Цибуля порей – 1 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Рослинне масло – 1ст.л. | |
Куряча грудинка – 150 г (відварна) | |
Квасоля біла – 1/2 банки | |
Яйця курячі – 3 шт. (варені) | |
Селера – 1-2 стебеля | |
Майонез – 100 г | |
Сіль – за смаком |
Салат “Пасхальне яйце” з білої квасолі з курячим м’ясом прикрасить ваш святковий великодній стіл!
Покроковий рецепт
Інгредієнти…
Цибулю почистити, дрібно порізати, обсмажити на олії до золотистого кольору. Додати терту моркву, смажити ще 3-5 хвилин.
У глибоку миску скласти порізані кубиками яйця (всі жовтки і трохи білка відкласти для прикраси), селера, м’ясо курки.
Туди ж додати квасолю, смажену з цибулею моркву. Все посолити, перемішати. Додати майонез, перемішати.
На плоску тарілку викласти салат у вигляді яйця.
Присипати верх тертим жовтком. Прикрасити салат «гілочкою мімози».
Гілочку зробити з селери, квіти – з тертого білка. Світлої пасхи!