Салат “Пасхальне яйце” прикрасить ваш святковий великодній стіл!

Інгредієнти
| Цибуля порей – 1 шт. | |
| Морква – 1 шт. | |
| Рослинне масло – 1ст.л. | |
| Куряча грудинка – 150 г (відварна) | |
| Квасоля біла – 1/2 банки | |
| Яйця курячі – 3 шт. (варені) | |
| Селера – 1-2 стебеля | |
| Майонез – 100 г | |
| Сіль – за смаком |
Як приготувати Салат “Пасхальне яйце”
Салат “Пасхальне яйце” з білої квасолі з курячим м’ясом прикрасить ваш святковий великодній стіл!
Покроковий рецепт

Інгредієнти…

Цибулю почистити, дрібно порізати, обсмажити на олії до золотистого кольору. Додати терту моркву, смажити ще 3-5 хвилин.

У глибоку миску скласти порізані кубиками яйця (всі жовтки і трохи білка відкласти для прикраси), селера, м’ясо курки.

Туди ж додати квасолю, смажену з цибулею моркву. Все посолити, перемішати. Додати майонез, перемішати.

На плоску тарілку викласти салат у вигляді яйця.

Присипати верх тертим жовтком. Прикрасити салат «гілочкою мімози».

Гілочку зробити з селери, квіти – з тертого білка. Світлої пасхи!
