Спробуйте замість звичайної консервованої риби використовувати філе тунця – це сама ніжна і соковита частина риби, вона також продається консервованої в оливковій олії.
Покроковий рецепт
Яйця зварити круто, охолодити, очистити від шкаралупи. Салат промити, струсити воду. Викласти листя салату на дно салатника.
М’ясо тунця подрібнити виделкою прямо в банку, не зливаючи масло, до шматочків середнього розміру. Викласти рибу на салатні листя.
Цибулю почистити, нарізати тонкими півкільця. Викласти цибулю поверх тунця, посолити, поперчити за смаком.
Яйця розрізати кожне на 4 часточки. Прикрасити салат зверху яйцями і маслинами. В окремій мисці добре змішати оливкове масло і оцет. Полити цією заправкою салат.
Подавати до столу. Приємного апетиту!