Всього 10 хвилин на приготування, а задоволення та заряд енегрії на цілий день.
Інгредієнти
Буряк – 1 шт. | |
Морква – 1-2 шт. | |
Капуста пекінська – 400 гр. | |
Яблуко – 1 шт. | |
Часник – 3-4 зубки | |
Зелень (кріп, петрушка) – 3-4 гілочки | |
Гірчиця – 1,5 ч. л. | |
Яблучний або винний оцет – 1 ст. л. | |
Масло рослинне – 2 ст. л. | |
Сіль, перець – За смаком |
В першу чергу корисний, а також дуже смачний салат зі свіжих овочів з пікантною заправкою. Це просто вітамінна бомба, завдяки якій організм скаже Вам спасибі.
Капусту будемо використовувати пекінську, оскільки вона набагато м’якше і не вимагає додаткового розминання та особливої шинкування.
Покроковий рецепт
Очищаємо овочі. Буряк тремо на тертці і складаємо в глибоку тарілку, до неї натираємо моркву.
Капусту ріжемо в довільній формі і додаємо до решти інгредієнтів.
Очищаємо від шкірки яблуко і теж трьом в салат.
Зелень дрібно ріжемо. Змішуємо всі інгредієнти додавши сіль і перець.
Готуємо заправку: змішати гірчицю, оцет, натертий часник і масло рослинне.
Отриманий соус додаємо в салат і ретельно перемішати.
Приємного апетиту!