Салат – солянка на зиму

Салат – солянка на зиму – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо необхідні інгредієнти. Овочі чистимо, миємо.

Моркву натираємо на крупній тертці.

Капусту шаткуємо соломкою.

Цибулю нарізаємо півкільцями.

Помідори ошпарюємо окропом і знімаємо шкірку.

Очищені помідори нарізаємо дрібними кубиками.

Готуємо у товстостінній каструлі (я готую в казанку).Наливаємо олію, половину необхідної кількості. Інше додаємо поступово в процесі приготування.

Кладемо нашатковану цибулю і моркву. Смажимо 10 хвилин.

Додаємо нарізані помідори, готуємо ще 10 хв.

Додаємо нашатковану капусту. Все добре перемішуємо, готуємо ще 30 хвилин.

Часник натираємо на дрібній тертці.

Додаємо натертий часник, перець, лавровий лист і тушкуємо ще 10 хвилин.

Наш салат готовий!

Гарячий салат розкладаємо в заздалегідь стерилізовані банки. Додаємо 1 ч. л. оцту на 0,5 літрову банку. Закатуємо і перевертаємо. Закутуємо до повного охолодження. Потім салат необхідно зберігати в прохолодному місці.

Приємного апетиту!