Відваріть яйця. Остудіть їх, очистіть від шкаралупи і наріжте невеликими шматочками.
Зелень шпинату і рукколи ретельно промийте під проточною водою і наріжте великими перами. Свіжі помідори помийте і наріжте часточками. З’єднайте з зеленню.
Авокадо очистіть від шкірки, вийміть кісточку і наріжте невеликими шматочками. Додайте авокадо до салату.
Твердий сир наріжте невеликими кубиками або потріть на крупній тертці і додайте до салату. Приправте спеціями за смаком. Змішайте 2 столові ложки оливкової олії з 1 чайною ложкою бальзамічного оцту і заправте цим салат. Все перемішайте.
Викладіть на салат зверху нарізані яйця. Легкий салат з авокадо і шпинатом готовий. Приємного апетиту.