Салат з авокадо з креветками і селерою

Салат з авокадо з креветками і селерою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Креветки відварюють, очищають, крупно нарізають. Селера миють і подрібнюють. Цибулю чистять і разом з петрушкою дрібно нарізають.

Креветки, селеру, цибулю і петрушку перемішують в глибокій мисці, відкладають у бік.

Для приготування соусу досить змішати разом запропоновані продукти в індивідуальних пропорціях.

Заправляють салат приготовленим соусом.

Авокадо ділять на дві половинки, витягують кісточку, викладають в улоговинку салат і збризкують лимонним соком.

У такому вигляді красивий салат і подають. Зазвичай для вживання м’якоті авокадо
видають десертну ложечку.