Ніжне поєднання смажених баклажанів і яєць. Дуже смачний салат.
Інгредієнти
баклажан – 2 шт. | |
яйця – 2 шт. | |
цибуля – 1 шт. | |
часник – 1/2 зубчика | |
хмелі-сунелі – 1 / 2 ч. л. |
Не складний реуепт салату для ваших гостей.
Покроковий рецепт
Баклажани очистити від шкірки, нарізати соломкою і посолити, щоб вийшла гіркота. Залишити на 10 хвилин, потім промити під холодною водою, викласти на рушник, щоб обсушилось. Тим часом нагріти сковороду з соняшниковою олією.
Обсушені баклажани обсмажити на олії, перекласти в миску. Слідом, у тому ж олії, обсмажити нарізану цибулину і теж перекласти в миску.
Два яйця зварити в круту, почистити і нарізати кубиками. Додати до баклажанів. Трохи зелені порубати і теж додати в миску.
Потім потрібно приготувати соус з майонезу. У майонез додати чорний перець, хмелі сунелі і трохи часнику.
Соусом заправити салат і перемішати. Дуже смачний салат з баклажанів готовий! Приємного апетиту!