Приготування:
1. Яблуко очищати необов’язково, його ріжуть дрібними кубиками, видаливши серцевину з плодоніжкою (можна пошинкувати на тертці).
2. Капусту промивають, ріжуть тоненькою соломкою, перетирають з сіллю. Потім додають підготовлене яблуко і кунжутне насіння.
3. Готують заправку. Змішують в окремій чашці тахін, воду, кленовий сироп, яблучний оцет, кунжутне масло і сіль, все перемішують.
4. Виливають салат в заправку. Гарненько перемішують салат. Потім перекладають гіркою в салатник і прикрасити гілочками промитої зелені.
5. Подавати салат з капусти з яблучком можна відразу. Зберігати такий салат можна в герметичній тарі в холодильнику близько доби.