Салат з червоної консервованої квасолею

Салат з червоної консервованої квасолею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Перший крок це підготовка всіх інгредієнтів: необхідно помити і очистити перець, очистити ковбасу, огірки вимити, банку з квасолею необхідно попередньо відкрити і перевернути, тим самим давши стекти рідини

Після підготовки приступаємо до нарізки овочів. Різати огірок необхідно кубиками середніх розмірів, як показано на фото. При бажанні можна видалити шкірку з огірка.

Далі шаткуємо перець, але шматочки робимо більше, ніж у огірка.

Після чого нарізаємо кубиками ковбасу і крупно шаткуємо зелень.

Сухарики слід класти в блюдо в самому кінці, так як якщо покласти раніше вони розмокнуть і смак буде вже не той. Майонезу в даний салат багато не потрібно, так як він спочатку не буде сухим, завдяки квасолі, в якій все ж залишається трохи розсолу і свіжим овочам. У підсумку салат з червоної консервованої квасолею виходить дуже ніжним і від нього неможливо відірватися! Приємного апетиту!