Салат з кавуна сиром фета і мятою

Салат з кавуна сиром фета і мятою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Найважче в цьому салаті почистити кавун… Беремо кавун, розрізаємо навпіл, вирізаємо менш кістляву частину м’якоті кавуна, очищаємо від насіння і нарізаємо квадратиками. Укладаємо кавунові кубики в глибоку чашку.

Листочки м’яти промиваємо, сушимо на паперовому рушнику. Потім дрібненько нарізаємо м’яту.

Додаємо м’яту в чашу з кавуном і перемішуємо.

Посипаємо все сиром фета (можна порізати кубиками, але мені більше подобається крихта).

Тепер готуємо салатну заправку. Змішуємо 2 столові ложки олії, пів чайної ложки бальзамічного оцту і додаємо лимонний сік. Все перемішуємо.

Заправляємо наш кавуновий салат приготовленою сумішшю. Подаємо до столу охолодженим.