Найважче в цьому салаті почистити кавун… Беремо кавун, розрізаємо навпіл, вирізаємо менш кістляву частину м’якоті кавуна, очищаємо від насіння і нарізаємо квадратиками. Укладаємо кавунові кубики в глибоку чашку.
Листочки м’яти промиваємо, сушимо на паперовому рушнику. Потім дрібненько нарізаємо м’яту.
Додаємо м’яту в чашу з кавуном і перемішуємо.
Посипаємо все сиром фета (можна порізати кубиками, але мені більше подобається крихта).
Тепер готуємо салатну заправку. Змішуємо 2 столові ложки олії, пів чайної ложки бальзамічного оцту і додаємо лимонний сік. Все перемішуємо.
Заправляємо наш кавуновий салат приготовленою сумішшю. Подаємо до столу охолодженим.